Kabağımızın kabuğunu soyup istenilen şekilde doğradıktan sonra fırın tepsisine koyalım, üzerine kabakların heryerine değecek şekilde şeker dökelim. Tepsimizi alimünyum folya ile kapatalım 10 dk kadar sıcak fırında suyunu verene kadar bekletelim, sonra folyayı çıkarıp fırında şekerler eriyene kadar pişirelim, soğuduktan sonra kırılmış fındıkla servis yapalım.Afiyet Olsun:))
10 yorum:
çok severim canım.nefis olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.
Bayılırım kabak tatlısına Şu aralar denemek lazım. ellerine sağlık çok nefis olmuştur eminim.
fırında hiç yapmadım şirincim ama deneyeceğim ellerine sağlık...
en sevdiğim kış tatlısı:) ellerine sağlık canım.
ellerinize sağlıkkk
kiz sirin kasla goz arasi dokturmussun yine.ellerine saglik hayatim.opuyorum.
bu sene daha yiyemedim kabak tatlısını ben de fırında pişiriyorum. Cevizler çıtır çıtır oluyor . Ellerine sağlık canım. Nefis görünüyor.
Firinda daha güzel oluyor degil mi ?
Fırına girince lezzeti çok değişiyor. Eline sağlık.
Selamlar:) Elinize sağlık nefis görünüyor..ben kabak tatlısı çok sevmem,ama fırında yaptım çok daha güzel oluyor..
sevgiyle kalın..
Yorum Gönder