Bu aralar Bariila markasının makarnalarını denemekle meşgulûm ve de soslarını..En son aldığım Pesto Alla Genovese( fesleğenli peynir sos) ve yumurtalı makarnanın en büyük biçimi olan Pappardelle yi denedim birbirlerine çok yakıştılar diyebilirim sanırım, en azından eşim çok sevdi tadını:)
Yumurtalı makarnaların en büyük biçimi olan Pappardelle’nin, mutfağında birçok tarifin yapıldığı Orta-Kuzey İtalya’dan tam olarak Toscano bölgesinden geldiğine inanılmaktadır. İsmi Toscana lehçesinde "kurt" tan türemektedir ve çocuksu bir keyif ve mutlulukla yemek anlamına gelir. Barilla, Pappardelle ile Emilia geleneklerine göre ustaca açılmış bir hamur ile zengin bir damak tadına sahip önemli bir lezzeti birleştirmiştir.
Kaynayan suyun içinde sadece 7dk pişiriyoruz ve sıcak olarak dilediğiniz bir Bariila sos ile servis ediyoruz..Sevgilerimle:)
7 yorum:
e bize desana ellerine saglik demek kaliyor.sevgiler hayatim.mutlu sabahlar.
Denemek gerek, Elinize sağlık. Sevgilerle...
Teşk ederimm:))
ımmmm nasıl leziz görünüyor...
Ellerine sağlık canım...
güvenerek aldığım 4 makarnadan biri. ellerine sağlık canım :)
güvenerek aldığım 4 makarnadan biri. ellerine sağlık canım :)
ellerine sağlık canım cidden lezzeti farklı bu makarnanın..
Yorum Gönder